Részletek

Hogyan dolgozom?

Ajánlatkérő form kitöltése. Az oldalon részletes ajánlatkérő formot találsz minden elérhető szolgáltatásra. Tekitve, hogy korlátozott számú projektet vállalok egy hónapban, ennek a formnak kiemelten fontos szerepe van abban, hogy megfelelő időn belül megfelelő válasszal tudjak szolgálni neked.

Az elküldést követő 24 órán belül válaszolok a formban megadott e-mail címen. A válasz egy részletes ajánlatot, a téma függvényében javaslattételeket, illetve egy vállalási határidőt tartalmaz. Az ajánlat 72 órán át él, amennyiben ez alatt nem érkezik visszajelzés valamilyen formában, az ajánlat érvényét veszíti, és mind a megkeresés teljes tartalmát, mind a kapcsolódó anyagokat (beleértve minden személyes adatot) törlök a rendzserből.

Pozitív válasz esetén a részleteket közös megegyezéssel választott formában egyeztetjük, majd a megállapodásról írásos szerződés készül, melyet az egyeztetést követő 24 órán belül megküldök neked. A megállapodás elektronikus aláírással, vagy kifejezett irásos elfogadással lép életbe, ekkor kezdődnek a megállapodásban foglalt relatív határidők.

A további lépések akkor érvényesek, amennyiben weboldal tervezési és kivitelezési szolgáltatást igényeltél. A tervezési szakasz első lépéseként készítek számodra egy úgynevezett moodboardot. Ez tartalmazza a javasolt színvilágot, betűtípust, illetve számos hangulati elemet (képeket, ábrákat stb) melyek tükrözik a tervezett weboldal stílusát. A moodboard kifejezett elfogadását követően megkezdem az oldal tervezését, a megállapodás szerinti határidőn belül kép formájában eljuttatom hozzád a látványtervet. Ez azt jelenti, hogy több képet fogsz kapni, melyek mindegyike a tervezett weboldal egy-egy aloldalának látványtervét tartalmazza.

A látványterv végelgesítése és elfogadása után megindul a fejlesztés. Ebben az időszakban online felületen biztosítok jelszóval védett hozzáférést számodra, így folyamatosan láthatod, nyomon követheted az oldalat épülését. A látványterv készülésével párhuzamosan megindul a webszöveg készítése. Ennek jóváhagyását követően a tartalom bekerül az oldaladra. Végelgesítjük az alkalmazni kívánt marketing- és statisztikai szolgáltatásokat, megtörténik a szükséges platformok (pl.: Google Analytics, Facebook, Google Ads stb) bekötése.

Az oldaladra közzétételre kerül, elérhetővé válik a nyilvánosság számára, felhasznált ikonokat, képeket, amennyiben van ilyen, linceszeket átadom neked. Amennyiben WordPress alapú a weboldalat, készítek számodra egy részletes útmutatót, hogyan tudod használni, frissíteni az oldalt (pl.: új blogok feltöltése, információs sáv megjelenítése stb).